Adam

2,00 

Keskvalmiv, kõrge saagikusega ning säilitamiseks sobiv sort, sobib kasvatamiseks nii katmikalal kui ka avamaal.

Tomatid on pehme koore ja lihaka viljalihaga, kaaludes umbes 130–150 grammi.

Taimede ettekasvatamist alustada vähemalt 7–8 nädalat enne istutamist. Parim idanemistemperatuur on +22…+26 kraadi. Taimede kasvatus sobib temperatuuril umbes +18 kraadi. Pikeerimine toimub 3–4 nädala jooksul pärast külvi, istutades taimed idulehtede sügavusele. Eelistab päikeselist, sooja kasvukohta ning ühtlaselt parasniisket, huumusrikast mulda. Muld peaks olema nõrgalt happeline kuni neutraalne. Taim on fosfori- ja kaaliumilembene. Liigne lämmastik võib halvendada tomatite maitset ja säilivust ning muuta taimed haigustele vastuvõtlikumaks.

Taimel toestada 1–2 haru, külgvõrsed eemaldada. Õitsemise algusest kulub viljade valmimiseni ligikaudu 45 päeva. Augustis latv murda, et kiirendada tomatite valmimist.

Shopping Cart
AdamAdam
2,00